Producatori Materiale Termoizolante, Panouri Sandwich | Despre Topanel

Cine suntem

Topanel este o companie româneasca de top, specializată în producția și distribuția de materiale termoizolante. Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relații pe termen lung și a unor parteneriate solide cu clienții companiei, motiv pentru care calitatea serviciilor și satisfacția clienților sunt principiile după care ne ghidăm activitatea zilnică.


Produsele noastre provin din cea mai nouă și modernă unitate de producție a panourilor termoizolante din România. Este o investiție de 8 milioane de euro, dotată cu utilaje de ultimă generație (PU.MA – Italia) care asigură o calitate deosebită produselor companiei. Poziționată strategic în centrul țării, noua unitate de producție asigură un cost ideal al produsului final, fiind alegerea logică în acest sens.


Topanel produce toată gama de panouri termoizolante cu termoizolație din poliuretan, vată minerală și polistiren. Totodată, furnizează soluții potrivite și bine documentate pentru aproape orice tip de aplicație, utilizând fie elemente sandwich, fie elemente convenționale sau produse combinate.


Oferta noastră include:

  • O gamă largă de produse prietenoase cu mediul înconjurător, care se pot recicla pentru construirea clădirilor industriale;
  • Baze de producție apropiate de piață, care asigură o livrare promptă;
  • Personal bine motivat și calificat, care poate oferi consultanță specializată;
  • Produse de inaltă calitate la prețuri avantajoase.

Oferta noastră Suntem prezenți în marile orașe ale țarii (București, Bistrița, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, Craiova), unde personalul nostru calificat vă poate oferi consultanță tehnică de specialitate și asistență la proiectare. De asemenea, SC Topanel Production Panels dispune de o rețea numeroasă de parteneri care pot asigura distribuția tuturor produselor noastre la nivel național.


Rețeaua noastră de distribuție a depășit granițele țării, după ce Topanel a mărit echipa de vânzări cu reprezentanți pentru Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Bosnia și Hertegovina, Croatia și Macedonia. Peste 35% din producția noastră se exportă, pe lânga țarile de mai sus, în Austria, Germania, Belgia, Cehia, Slovacia. Portofoliul nostru internațional reunește companii de renume precum: Saint Gobain, British Foam Group, Plastipack, Romstal, Vita Foam, Star Foods, Cris-Tim, Den Braven, Nordic Logistic, NordEst Logistic Park, Pirelli, Ford, Renault, Arctic, Centrul Laser Măgurele.

Europe


Topanel produce o gamă largă de produse care pot fi aplicate pe suprafețe mari, în cadrul unor lucari foarte variate. În secțiunea “Aplicații” veți găsi fotografii și exemple relevante ale unor proiecte de succes, realizate cu ajutorul produselor noastre.


thermotop Caracterul inovator a reprezentat încă de la înființare o caracteristică de bază a companiei, în prezent fiind producătorul celui mai modern si performant sistem de termoizolare din țară: THERMOTOP.